Emma Watson despre inegalitatea gender în industria modei

Celebrity Sightings In New York City - March 25, 2014

Aproape un an a trecut de la discursul remarcabil ținut de Emma Watson prin care a lansat mișcarea globală #HeforShe. Campania încurajează bărbații să susțină femeile, iar femeile să susțină bărbații în atingerea egalității gender.

Actrița revine în atenția noastră cu un nou video, unde continuă dialogul început în septembrie, 2014. De data aceasta, Emma abordează sexismul și impactul acestuia în industria modei, invitând câțiva designeri cunoscuți să-și expună opinia despre acest subiect.

Stella McCartney este una dintre creatorii de modă care apare în video. „Cred că industria modei joacă un rol important”, spune Stella McCartney. „Moda are o voce imensă, care poate fi adaptată. Ar trebui să oferim femeilor un mesaj mai bun, indiferent de vârstă, mărime, sau naționalitate. Trebuie să le permitem femeilor să se simtă confortabil în propria piele”.

Vogue, 2015
Vogue, 2015

La rândul ei, Emma consideră că industria este pe calea cea dreaptă, „face progrese”. „Am văzut câțiva pași pozitivi făcuți către atingerea egalității în această industrie. Cred că există foarte mult rasism, cred că există foarte mult sexism. Mi-ar plăcea foarte, foarte mult să văd o reprezentare mai diversă a femeilor și bărbaților, în orice fel i-ar face să se simtă emancipați și puternici”.

Ce părere ai tu despre egalitatea gender și cum ți-a influențat propria poveste?

emma watson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s