Je vois la vie en rose

Hold me close, and hold me fast, the magic spell you cast, this is La Vie en Rose.

Un vânt de blândețe bate dinspre L’Oreal Paris! Pentru noua sa campanie „Viața în roz”, L’Oreal Paris n-a umblat cu jumătăți de măsură… Brandul francez a decis să apeleze la toate ambasadoarele sale, precum Eva Longoria, Karlie Kloss sau Doutzen Kroes. Rezultatul a fost un moment poetic, extrem de romantic, orchestrat de talentatul John Legend.

LOreal ruj

„Viața în roz” este cu siguranță cea mai franțuzească dintre toate campaniile internaționale ale L’Oreal Paris. Pentru a-și promova noua linie de rujuri, gigantul francez a ales să onoreze vocea națională a Franței – Edith Piaf. Iar John Legend a reușit să transforme binecunoscuta piesă „La vie en rose” într-o sublimă declarație de dragoste pentru femei și frumusețe.

În clipul de promovare, interpretul este așezat în fața unui pian negru cu coadă, iar una câte una i se alătură reprezentantele brandului. Actrița Julianne Moore e prima ce-și face intrarea, urmată de Eva Longoria, ambasadoarea mărcii franceze de peste 10 ani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Unicile nuanțe prezente în spotul publicitar este rozul. Pe pereți, pe rochii și pe buze: L’Oreal vede viața în roz! Mai mult, John Legend nu este singurul ce cântă, el este acompaniat de Leila Bekhti, Jane Fonda și Naomi Watts.

C’est elle pour moi

moi pour elle

pour la vie!

Spotul a fost filmat în secret în perioada Festivalului de Film de la Cannes 2015. Celelalte ambasadoare ale brandului ce apar în clip și în materialele promoționale sunt Blake Lively, Liya Kebede, Aishwaraya Rai Bachchan, Fan Bingbing, Ines de la Fressange și Natasha Poly – femei de vârste diferite, cu nuanțe diferite ale pielii, femei puternice, femei ce „merită”.

l'oreal

Cred că toamna asta ar avea nevoie de mai mult roz, căci rozul nu e doar o culoare, e o obsesie pentru viață. Prin urmare, #embraceyourpink!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s